Vali Haydar Bey Anadolu Lisesi

Telefon : 0 432 222 21 99
Belgegeçer : 0 432 228 13 50
WEB https://vhbal.meb.k12.tr
Adres : Abdurrahman Gazi Mah. Zeve Cad. Hızır Dede Sk. Oto sanayi Karşısı TUŞBA/VAN
VİZYON : • Eğitim, öğretim ve araştırma kalitesi ile ilçemiz ve ilimizde tercih edilen; • Takım çalışmasını teşvik eden, katılımcı ve paylaşımcı bir yönetime sahip; • Geleneksel sanatlarımızın özünü koruyarak çağdaş, kalıcı ve özgün eserler ortaya koyan; • Evrensel değerlere saygılı, sürekli gelişen; bir OKUL olmaktır.
MİSYON : Evrensel nitelikte bilgi ve teknoloji üreten, araştırmacı, katılımcı, paylaşımcı, özgün ve estetik değerlere sahip, çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturmak ve özgüveni tam ,toplumsal değerlere saygılı bireyler yetiştirmektir.
BAŞARILAR :

Yatakhane Koğuşu :2
Öğretim Şekli :Tekli
Saatler : 08.00-15.20
Isınma : Doğalgaz-Merkezi
Pansiyon : 400 Kişilik Kapasiteye sahip Türkiye´nin en büyük Ortaöğretim pansiyonu olmaktadır. Kütüphanedi, etkileşimli tahtaların bulunduğu 2 tane Etüt Salonu, Yemekhane ve Banyolarıyla öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayabilecek sıcak bir yuva konumundadır. Güler
Lojman : Sayısı:1
Servis :
Ulaşım : Altıntepe minübüsleri okulumuzun yakınından geçmektedir. Kampüs-Maraş otobüsleri ile Sivil Savunma durağında inildiğinde 7 dakikalık yürüme mesafesindedir.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 10 km mesafededir. Halk Otobüsü ya da Dolmuşlar ile 20 dakikadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :